Almindelige vilkår for Beta-testere

Er det et dårligere produkt man køber?
Nej!
En BETA tester er en helt almindelig bruger af programmet! Systemet opsættes og installeres efter samme vilkår som andre brugere. BETA testere er de første der får tilkoblet nye funktioner og vil dermed være være dem der opdager evt. fejl eller mangler i disse.

Hvorfor blive BETA tester?
Grundlæggende er der to fordele for BETA testere. For det første får man et produkt til en stærkt reduceret pris. For det andet bliver man i blandt de brugere der er med til at give nye funktioner deres endelige form. Det betyder at man i flere tilfælde vil kunne påvirke funktioner i retning af det der passer bedst ind i ens eget system.

Skal vi så til at have en masse "nede tid"?
Nej! BETA funktioner er allerede testet når de frigives. Men de har ikke været udsat for den daglige brug hos vores kunder. Der kan naturligvis forekomme fejl der vil være til ulempe, men det er oftest uhensigtsmæssigheder der bliver bearbejdet i BETA kredsen. Typisk af typen "Det ville altså være lettere for os, hvis I rettede det til ....".

Hvad får Northlander ud af det her?
Vi vil naturligvis gerne have tilfredse kunder. Det får man ikke hvis hvis man ikke spiller med åbne kort. Hvis vores kunder er indstillet på at hjælpe os med at teste - så kan vi levere systemer der virker! Og det er vi, naturligvis, indstillet på at honorere!

Læs detaljer her...